Over de webshop

Stylefile alcoholmarkers

In deze webshop kun je terecht voor alcoholmarkers van Stylefile. Alcoholmarkers worden veel gebruikt door architecten, illustratoren, interieurstylisten, binnenhuisarchitecten en ontwerpers. En dat heeft meerdere redenen:

Inkt op alcoholbasis vloeit bijzonder goed, waardoor je meerdere lagen over elkaar heen kunt aanbrengen zónder dat je het papier beschadigt. En je kunt de kleuren subtiel in elkaar over laten lopen. Bovendien is de hoogwaardige alcoholinkt van Stylefile Markers heel intens van kleur.

Over de InteriorSketch Webshop

Mijn naam is Olga Adler, ik ben interieurillustrator, docent handmatig tekenen én eigenaar van InteriorSketch and styling. Om extra service te verlenen aan mijn cursisten interieurtekenen, ben ik via deze webshop alcoholmarkers van Stylefile aan gaan bieden.

Aanvankelijk werkte ik vaak met alcoholmarkers van TouchNew, een merk uit China. Ook tijdens mijn (onlline) cursussen gebruikte ik ze naar volle tevredenheid. En dus beval ik ze altijd aan bij mijn cursisten. Het enige nadeel was dat er vaak vertraging op de levering zat, aangezien de markers helemaal uit Azië moesten komen.

Met deze webshop kan ik nu een alternatief bieden: Stylefile Markers. Dit Duitse merk is kwalitatief net zo goed als TouchNew, maar je hebt je bestelling een stuk sneller in huis. De gemiddelde levertijd is 5 tot 10 werkdagen. Wel zo praktisch.

In de InteriorSketch Webshop kun je behalve Stylefile Markers ook een materialenpakketje voor de cursus Plattegrond Tekenen kopen. Zodat cursisten na hun aanmelding zo snel mogelijk de juiste tekenmaterialen in huis hebben en kunnen starten.

Voor wie?

Ik heb deze webshop speciaal voor mijn cursisten in het leven geroepen, om ze te helpen met de aanschaf van alle benodigde tekenmaterialen. Maar iedereen die wil, kan een bestelling doen in deze webshop.

Cursisten van InteriorSketch ontvangen 10% korting op de markers. De kortingscode die je ontvangt wanneer je je aanmeldt voor een van de cursussen interieurtekenen is eenmalig te gebruiken.

Vaarwel TouchNew?

Mocht je al of nog TouchNew markers hebben, dan is er helemaal niets aan de hand. TouchNew is namelijk een uitstekend merk. Met TouchNew stiften kun je mijn cursussen dus prima volgen. Ook kun je ze goed combineren met de Stylefile markers.

In principe zijn alle markers die ik tijdens mijn lessen gebruik en noem, van goede kwaliteit en geschikt om met elkaar te mengen. (Alle merken, behalve de goedkope van bijvoorbeeld Action.)

Vanaf mijn nieuwe online cursus Perspectief Tekenen zal ik de Stylefile markers gaan gebruiken in mijn (video)lessen. In de vorige online cursus, Plattegrond Tekenen, teken ik nog met TouchNew. Mocht je dit verwarrend vinden: je mag sowieso altijd zelf experimenteren met kleuren en merken, dat juich ik alleen maar toe. Je hoeft dus niet klakkeloos het lijstje met tekenmaterialen op te volgen dat ik per les laat zien.

Het belangrijkste is dat jouw alcoholmarkers van goede kwaliteit zijn. Dus met zowel TouchNew als Stylefile zit je goed.

Bijvullen

Stylefile Markers zijn bij te vullen, heel fijn! Maar geef wel op tijd aan wanneer je markers leeg zijn en je dus een nieuwe vulling nodig hebt. Want de levertijd van inkt is 10 tot 14 werkdagen.